Meistä

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi on varsinaissuomalaisen yhteistyön sytyttäjä ja ikkuna varsinaissuomalaisiin verkostoihin. Kumppanuusfoorumilta löydät varsinaissuomalaiset maakuntastrategian tavoitteita edistävät toimijat ja niiden muodostamat aktiiviset verkostot.

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi koostuu moninaisten Varsinais-Suomelle tärkeiden teemojen ympärille muodostuneista kumppanuusverkostoista ja palveluista, joissa maakuntamme toimijat rakentavat kumppanuuksia ja tekevät yhteistyötä maakuntastrategian ja -ohjelman tavoitteiden ja toimenpiteiden edistämiseksi – usein myös yli maakuntarajojen ja kansainvälisesti. Yhdessä muodostamme kumppanuusfoorumin, joka on ikkuna maakunnalliseen yhteistyöhön, toimintamuotoihin ja yhteistyörakenteisiin.

Kenelle kumppanuustyö on tarkoitettu?

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi on tarkoitettu kaikille niille varsinaissuomalaisille toimijoille, joiden työ liittyy maakuntastrategian ja -ohjelman teemoihin, ja jotka haluavat osallistua näiden asettamien tavoitteiden ja toimenpiteiden toteuttamiseen: esimerkiksi kunnille, oppilaitoksille, valtion laitoksille, järjestöille ja yhdistyksille, erilaisille kehittäjäorganisaatiolle sekä yrityksille.

Miten ja miksi mukaan kumppanuustyöhön?

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä sinua kiinnostavaan kumppanuusverkostoon. Verkostojen toiminta lähtee kunkin omista lähtökohdista ja tarpeista, ja ne edistävät yhteistyötä tietotarjonnalla, tapahtumin, projektien kautta ja erilaisin kontaktein. Verkostojen laaja asiantuntijaverkosto tuo ideoita ja näkyvyyttä niin yhteiselle työllemme kuin yksittäisten toimijoiden onnistumisille.

Kuka työtä tekee?

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin tukena ja koordinoijana toimii Varsinais-Suomen liiton kumppanuustiimi. Otamme mielellämme vastaan kehittämisideoita sekä yleiseen toimintaan liittyen että verkkosivujen kehittämiseksi. Voit aina olla meihin yhteydessä kumppanuuteen liittyvissä asioissa.

Kumppanuusverkostojen yhteyshenkilöt löydät verkostojen omilta sivuilta. Nämä monista maakunnan organisaatioista tulevat asiantuntijat ovat avainasemassa verkostojen toiminnan ja kehittymisen osalta. Myös he ovat käytettävissäsi yhteistyön kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Siitä, miten meillä menee, voit lukea tarkemmin vuosikatsauksistamme. Tässä linkki vuoden 2018 katsaukseen.

 

Tervetuloa Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumille ja mukaan toimintaan! Rakennetaan yhdessä Varsinais-Suomea, jossa elämisen laatu on parasta.

Salla-Maria Lauttamäki
Kumppanuusfoorumi-sivujen päätoimittaja, erikoissuunnittelija
etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi
p. 040 520 0761

Kumppanuustiimin jäsenet tavoitat sähköpostitse: etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi.

  • Esa Högblom, erikoissuunnittelija (koulutus, ennakointi, matkailu)
  • Timo Juvonen, erikoissuunnittelija (ympäristö ja merialuesuunnittelu)
  • Riikka Leskinen, toimialapäällikkö (Valonia)
  • Petteri Partanen, elinkeinopäällikkö
  • Malla Rannikko-Laine, erikoissuunnittelija (edunvalvonta)
  • Kirsi Stjernberg, viestintäpäällikkö
  • Antti Vasanen, tietopalvelupäällikkö
  • Kaisa Äijö, maakunta-arkkitehti