Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Varsinais-Suomen osaamisen aika

6.5. | 16:00 - 18:00

Yhteinen käsitys Varsinais-Suomen osaamisen ja yhteistyön tarpeista

”Osaamisen aika” on sarja tilaisuuksia, joissa luodaan jaettu käsitys alueen osaamisen ja yhteistyön tarpeista, hankkeista ja toimintaympäristöstä. Tilaisuudet on tarkoitettu Varsinais-Suomen yritysten, oppilaitosten, järjestöjen ja julkisten toimijoiden vaikuttajille, jotka haluavat käydä keskustelua ja jouduttaa alueen kykyä uudistua yhteistyössä.

Sarjan toisessa tilaisuudessa 6.5. klo 16-18 keskitytään Varsinais-Suomen tilannekuvaan ja merkittäviin hankkeisiin alustusten ja pienryhmäkeskustelujen avulla. Tilaisuus juonnetaan suomeksi, mutta osallistujat voivat käyttää suomea tai ruotsia. Kolmas ja viimeinen tilaisuus järjestetään 27.5. klo 16-18, voit merkitä sen jo kalenteriisi!

Ilmoittaudu Osaamisen aika -tilaisuuteen 6.5. tällä linkillä!

Tervetuloa mukaan – luodaan yhdessä uudistumalla elinvoimaa!

Lisätietoja:

  • Varsinais-Suomen yhteyshenkilö: Esa Högblom, esa.hogblom (at) varsinais-suomi.fi, 040 7760 310
  • Käytännön järjestelyt: Annakaisa Tikkinen, annakaisa.tikkinen (at) sitra.fi, 040 356 6082
  • Mediayhteydet: Anna-Maija Vesa, anna-maija.vesa (at) sitra.fi, 040 522 1988

 

Varsinais-Suomen osaamisen aika -yhteistyö liittyy Sitran Osaamisen aika -projektiin, joka vauhdittaa elinikäisen oppimisen politiikan syntymistä Suomeen. Osaaminen nähdään tuottavana investointina sekä hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn rakennusaineena. Alueiden osaamisen aika -hankkeessa on mukana yhdeksän erilaista aluetta eri puolelta Suomea, ja se jatkuu vuoden 2021 ajan. Yhteistyön tuloksena alueen kehitystyö on yhä vaikuttavampaa ja alueen voimavaroja hyödynnetään kattavammin.

 

Tiedot

Päivämäärä:
6.5.
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Webinaari