Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Varsinais-Suomen osaamisen aika

27.5. | 16:00 - 18:00

Miten teemme vaikuttavampaa yhteistyötä vetovoimaisen Varsinais-Suomen eteen? Miten opimme yhdessä, kasvatamme muutoskykyämme ja saamme osaajat riittämään alueella?

Tervetuloa jatkamaan yhteistä keskustelua ja tilannekuvan rakentamista kolmanteen Varsinais-Suomen osaamisen aika -foorumiin torstaina 27.5. klo 16-18! Tilaisuus järjestetään Zoomissa.

Tilaisuus on viimeinen osa kolmen tilaisuuden sarjaa, jossa luodaan jaettu käsitys alueen tarpeista, hankkeista ja toimintaympäristöstä. Tutustut toisiin, jaat sekä saat uutta tietoa ja ymmärrystä toimintasi kehittämiseen, mahdollisuuksien oivaltamiseen ja osaamisen uudistamiseen. Mukana yhteisessä keskustelussa on jo 100 alueen toimijaa – vielä ehtii tulla mukaan!

Ohjelma 27.5.

  • Alueen osaaminen ja työikäisen väestön liikkuvuus: koulutustasoindeksi, valmistuneiden sijoittuminen, työikäisten osaajien liikkuvuus
  • Johtopäätökset alueen keskeisistä kysymyksistä yritysten toimintaedellytysten näkökulmasta
  • Keskustelu ja yhteenveto

Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki toimitetaan ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Ilmoittaudu Osaamisen aika -tilaisuuteen 27.5. tällä linkillä!

Lisätietoja:

  • Varsinais-Suomen yhteyshenkilö: Esa Högblom, esa.hogblom (at) varsinais-suomi.fi, 040 7760 310
  • Käytännön järjestelyt: Annakaisa Tikkinen, annakaisa.tikkinen (at) sitra.fi, 040 356 6082
  • Mediayhteydet: Anna-Maija Vesa, anna-maija.vesa (at) sitra.fi, 040 522 1988

Varsinais-Suomen osaamisen aika -yhteistyö liittyy Sitran Osaamisen aika -projektiin, joka vauhdittaa elinikäisen oppimisen politiikan syntymistä Suomeen. Osaaminen nähdään tuottavana investointina sekä hyvinvoinnin ja kilpailukyvyn rakennusaineena. Alueiden osaamisen aika -hankkeessa on mukana yhdeksän erilaista aluetta eri puolelta Suomea, ja se jatkuu vuoden 2021 ajan. Yhteistyön tuloksena alueen kehitystyö on yhä vaikuttavampaa ja alueen voimavaroja hyödynnetään kattavammin.

Tiedot

Päivämäärä:
27.5.
Aika:
16:00 - 18:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Webinaari