Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun uudet toimintamallit

14.4. | 14:00 - 16:00

Webinaarin tavoitteena on avata uusia yhteistyömahdollisuuksia paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun välillä. Webinaarin asiantuntija Jaana Levo Pyltico Oy:stä on tehnyt pitkään töitä lähiruoan ja kuntien ruokapalvelun yhteistyön edistämiseksi. Hän tulee antamaan käytännön vinkkejä, miten yhteistyötä voidaan edistää ja minkälaista hyötyä siitä on koko alueen hyvinvoinnille.

Kohderyhmä: varsinaissuomalaiset elintarvikealan yritykset, julkisen ruokapalvelun ammattilaiset ja kuntien päättäjät sekä muut asiasta kiinnostuneet.
Paikka: Zoom -webinaari. Linkki lähetetään osallistujille 10.4.
Ilmoittautuminen 9.4. mennessä linkin kautta
Järjestäjä: Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä, KulTa -hanke
Lisätietoja VS-Lähiruoka.fi -sivuilta, katso myös Ruokaketju lukuina!

Ohjelma:
14:00 Tervetuloa, Varsinais-Suomi on merkittävä ruokamaakunta, Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus
14:10 Julkiskeittiöiden lähiruoan käyttö ja merkitys aluetaloudelle, Leena Viitaharju, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti
14:30 Miten kunnan ruokalistoille on mahdollista saada lähellä tuotettu ruokaa?, Jaana Levo, Pyltico Oy
15:00 Kunnan keskuskeittiön yhteyteen yritysten varastointi- ja jalostustila -esimerkkilaskelmia, Jaana Levo, Pyltico Oy
15:45 Lähiruoan tuottajan kommentti- ja kysymyksiin vastauspuheenvuoro (puheenvuoro ruotsiksi), viljelijä ja Inkoon kunnan valtuutettu, Ingrid Träskman

Lisätietoja tarvittaessa:

projektipäällikkö Johanna Mattila
Turun yliopisto, Brahea-keskus, Ruokaketju ja kestävä kehitys
040 565 8121

Tiedot

Päivämäärä:
14.4.
Aika:
14:00 - 16:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,

Järjestäjä

Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä – KulTa-hanke
Sähköposti:
johanna.mattila@utu.fi

Tapahtumapaikka

Webinaari