Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Monikäyttöiset metsät ja ilmastotavoitteet Varsinais-Suomessa -webinaari

23.9. | 09:00 - 15:00

Vapaa

Toivotamme tervetulleiksi varsinaissuomalaiset vaikuttaja- ja toimijaryhmät tarkastelemaan ilmastotavoitteiden ja metsien suhdetta!

Aamupäivän alustuksissa ja paneelikeskustelussa nostamme esiin metsien monet merkitykset ja muuttuvan ilmaston haasteet metsien hoidolle. Iltapäivällä fokuksessa ovat monitavoitteiset ja -käyttöiset kuntametsät. Kuntaliiton ja case-alustusten johdattelemana siirrytään keskusteluun pienryhmissä: miten kunta voi johtaa ilmastokestävän metsätalouden asiaa?

Kutsumme mukaan erityisesti kuntien edustajat (kuntapäättäjät, kuntastrategian valmistelijat, kaavoittajat, kuntametsien hoidosta vastaavat), Lounais-Suomen metsäneuvoston jäsenet ja monet metsäalan toimijat, metsänomistajat, tutkijat sekä kansalais- ja etujärjestöt.

Webinaari järjestetään Teams-yhteydellä. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille tilaisuutta edeltävänä päivänä.

Tutustu vaikuttavaan ohjelmaan Ympäristö.Nyt -palvelun sivuilla ja ilmoittaudu viimeistään tiistaina 21.9.2021!

Seminaarin järjestävät yhteistyössä Suomen metsäkeskus, Varsinais-Suomen liitto, Valonia ja Varsinais-Suomen ELY-keskus / Kohti hiilineutraaleja kuntia ja maakuntia (Canemure) -hanke.

 

Tapahtumapaikka

Etäkokous
Varsinais-Suomi Finland + Google Map