Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kansalaisjärjestöakatemia

1.10.2020 | 09:30 - 15:00

Valtiovarainministeriön avoimen hallinnon hanke järjestää yhteistyössä kansalaisjärjestöjen ja oikeusministeriön kanssa Kansalaisjärjestöakatemian Miina Sillanpään ja kansalaisvaikuttamisen päivänä 1.10.2020 klo 9.30–15.00. Tapahtuman tavoitteena on vahvistaa virkamiesten kansalaisjärjestötoiminnan tuntemusta sekä lisätä yhteistä ymmärrystä, vuoropuhelua ja verkostoitumista hallinnon ja järjestötoimijoiden välillä.

Tapahtuma tarjoaa välineitä virkamiesten ja järjestöjen väliseen yhteistyöhön. Tilaisuudessa esitellään oppeja ja parhaita käytäntöjä niin lainsäädäntöprosesseista kuin ennakoimattomista, nopeaa reagointia ja koordinaatiota vaativista tilanteista, kuten koronakriisistä. Yhteisten seminaariosuuksien lisäksi tilaisuudessa on varattu aikaa pienimuotoisemmalle yhteiselle dialogille ja vuoropuhelulle. Kansalaisjärjestöakatemia auttaa ymmärtämään kansalaisyhteiskunnan ja -järjestöjen rooleja ja merkitystä demokratian ja koko yhteiskunnan hyvinvoinnin kannalta.

Tilaisuuteen ovat lämpimästi tervetulleita erityisesti kaikki ministeriöiden ja valtionhallinnon virkamiehet sekä järjestöjen edustajat.

Katso tarkemmat tiedot ja ilmoittaudu alta löytyvän linkin kautta!

Tiedot

Päivämäärä:
1.10.2020
Aika:
09:30 - 15:00
Tapahtumaluokka:
Tapahtuma tagia:
, , , , , ,
Kotisivu:
https://avoinhallinto.fi/kansalaisjarjestoakatemia/

Tapahtumapaikka

Webinaari