Varavoimaa-verkostotapaaminen kulttuurihyvinvoinnin ammattilaisille 10.9.2019

Varavoimaa-verkostotapaaminen kulttuurihyvinvoinnin ammattilaisille
tiistaina 10.9. klo 9-11, Turku

Paikka: Varsinais-Suomen liitto, Ratapihankatu 36, 2. krs, Aura-kokoushuone, Turku

Varavoimaa-verkosto kutsuu Sinut, kulttuurihyvinvoinnin ammattilainen, taiteen, kulttuurin, sosiaali-, terveys-, nuoriso- tai kasvatusalalta verkosto- ja vertaistapaamiseen. Tapaamisessa pääset kertomaan omasta tekemisestäsi ja ideoimaan, miten tehdään näkyväksi kulttuurihyvinvoinnin osaamista ja tekijöitä alueellamme.

Työskenteletpä sitten järjestössä, kuntasektorilla, freelancerina, oppilaitoksessa tai muussa yhteisössä, olet tervetullut mukaan! Järjestämme vastaavia tapaamisia myös jatkossa, joten jos et nyt pääse mukaan ja haluat saada tietoa myös tulevista tapaamisista ja verkoston toiminnasta, voit ilmoittaa sähköpostiosoitteesi lisättäväksi verkoston sähköpostilistalle. Voit ottaa tapaamiseen mukaan myös esitteitä, käyntikortteja, portfolion tai muuta infomateriaalia liittyen työhösi ja työskentelyysi.

OHJELMA
9:00 Tervetuloa & aamukahvi
9:15 Kulttuurihyvinvoinnin speed dating -treffit
10:00 Ideariihi – kulttuurihyvinvoinnin ammattilaiset näkyviksi Varsinais-Suomessa!
10:45 Loppukeskustelu
11:00 Tapaamisen päätös
Tervetuloa!

Varavoimaa-verkoston puolesta,
Anna-Mari Rosenlöf, erityisasiantuntija, Turun AMK
Sanna Meska, toiminnanjohtaja, Läntinen tanssin aluekeskus
Katri Koivisto, erikoissuunnittelija, Varsinais-Suomen liitto

 

Ilmoittautumiset ja liittyminen sähköpostilistalle: anna-mari.rosenlof@turkuamk.fi. Tapaamiseen mahtuu 25 osallistujaa. Kutsua saa välittää eteenpäin!

Taikusydämen Varsinais-Suomen alueverkosto on nimeltään Varavoimaa. Alueverkostotyötä koordinoi Turun ammattikorkeakoulu yhdessä Läntisen tanssin aluekeskuksen kanssa. Verkoston toiminta-alueena on Varsinais-Suomen maakunta. Maakunnassa toimii useita monialaisia kulttuurihyvinvoinnin verkostoja ja työryhmiä, jotka toimivat yhteistyössä kulttuurihyvinvoinnin merkityksen tunnistamiseksi osana hyvää elämää. Lisätietoa Taikusydämestä Lisätietoa Taikusydämestä verkkosivuilta.