Tervetuloa Varsinais-Suomen kulttuurifoorumiin 29.3.2021

Keskustelua, ideointia, verkostoitumista, yhteistyötä – sitä on kulttuurifoorumi! Tervetuloa Varsinais-Suomen kulttuurifoorumille!

Varsinais-Suomen kulttuurifoorumi 2021
29.3.2021 klo 13.00–15.30
webinaari, Microsoft Teams

Kevään 2021 foorumin teemana on strateginen suunnittelu ja maakunnallisen kulttuuriyhteistyön kärjet.
Foorumissa luomme yhdessä katseen vuoteen 2025 – miltä näyttää Varsinais-Suomessa kulttuurin ja luovien alojen osalta tuolloin?
Mitä meidän yhdessä pitäisi tehdä, jotta esimerkiksi kulttuurin saavutettavuus, osallisuus ja yhteistyö toteutuisivat entistä paremmin?

Parhaillaan on käynnissä kulttuuristrategian Luova Varsinais-Suomi 2025 päivitystyö. Osana sitä toteutettiin viime joulukuussa maakunnan toimijoille verkkokysely kulttuuristrategian nykytilasta ja tulevaisuudesta. Kyselyyn saatiin n. 90 vastausta. Kiitokset jokaiselle vastanneelle ja ajatuksensa jakaneelle!

Varsinais-Suomen kulttuuritoimikunta on saadun materiaalin pohjalta vienyt asiaa eteenpäin. Nyt on tullut aika kutsua teidät sidosryhmien edustajat mukaan työstämään tätä yhteistä aineistoa ja suunnittelemaan askelmerkkejä kohti strategian loppukautta.

Koronatilanteen vuoksi kulttuurifoorumi toteutetaan virtuaalisena, Microsoft Teams -kokoontumisena. Foorumitilaisuuden juontaa ja keskustelua moderoi taidelähtöisiin menetelmiin erikoistunut Tuomas Tirkkonen. Iltapäivän teemoja käsitellään puheenvuorojen, pienryhmätyöskentelyn, virtuaalisen työskentelyalusta Muralin ja yhteisen keskustelun kautta.
Ei haittaa, vaikka et olisi aiemmin osallistunut virtuaaliseen työskentelyyn, sillä työkalut ovat helppokäyttöisiä ja tutustumme niihin yhdessä. Osallistuminen on helpointa tietokoneella ja niin, että voit käyttää tarvittaessa hiirtä.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ilmoittautumista ennakkoon. Osallistumislinkki toimitetaan vain ilmoittautuneille. Mukaan voi ilmoittautua 25.3.2021 mennessä Lyytin kautta (klikkaa ilmoittautumislomakkeelle suoraan tästä).
Tilaisuuden ohjelma ja sen myötä aikataulu tulevat vielä tarkentumaan.

Tilaisuuden järjestää Varsinais-Suomen liiton kulttuuritoimikunta. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja:
erikoissuunnittelija Katri Koivisto
etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi
p. 0400 251 771

#VSkumppanuus #kumppanuusfoorumi #kulttuurifoorumi #VSliitto #parasliittolainen

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.