Tapahtumakalenteri nyt käytössäsi

Tapahtumakalenteri on nyt kaikkien foorumilaisten käytössä ja odottaa uusia tapahtumamerkintöjä

Kumppanuusfoorumin tapahtumakalenterin tarkoitus on tehdä näkyväksi se työ, jota tehdään maakunnan kehittämisen teemoissa myös isojen yleisötapahtumien välillä. Haluamme lisäksi näyttää, että myös poikkeusoloissa ja etätyön aikana varsinaissuomalainen kumppanuus kantaa ja työtä tehdään!

Tapahtumakalenteriin voit  ilmoittaa niin kaikille avoimet kuin tietylle ryhmälle tarkoitetut tapahtumat, sekä fyysiset kuin etätapaamisetkin. Suunnittele tapahtuman kuvausteksti sellaiseksi, että siitä saa helposti kuvan tapahtuman luonteesta.

Miksi tapahtumakalenteria kannattaa käyttää?

Kumppanuusfoorumi on varsinaissuomalaisten, maakunnan kehittämisessä mukana olevien toimijoiden yhteistyön sytyttäjä ja yhteinen viestintäkanava. Tapahtumakalenterimme on käyttäjilleen maksuton, helppokäyttöinen, etkä tarvitse tunnuksia sitä hyödyntääksesi. Verkostojemme kautta tavoitat lukuisia aktiivisia toimijoita yli kymmenessä eri teemassa, viestisi leviää myös oman sähköpostilistan ja tutun sektorin ulkopuolelle, ja voit laajentaa omaa osallistujajoukkoasi.  Lisäksi tuemme viestintääsi nostamalla silloin tällöin kalenterin tapahtumia esiin muun muassa Varsinais-Suomen liiton sosiaalisen median kanavissa (Facebook ja Twitter).

Minkälaisia tapahtumia ja kenelle?

Kalenteriin tapahtumia – eli seminaareja, tilaisuuksia, koulutuksia ja kokouksia – voivat ilmoittaa kaikki toimijat, jotka ovat mukana verkostoissamme tai osallistuvat muulla tavoin maakunnan kehittämiseen. Toivomme, että ilmoittamanne tapahtumat täyttävät seuraavat määreet:

 • tapahtuma käsittelee Varsinais-Suomen maakuntastrategiassa ja -ohjelmassa tunnistettuja aiheita ja voit vaivatta liittää sen kumppanuusverkostojemme teemoihin,
 • tapahtuma toivottaa myös uudet toimijat tervetulleeksi mukaan ja on lähtökohtaisesti avoin asiantuntijoille, jotka ovat tapahtuman aiheesta kiinnostuneita (ei koske nimettyjä työryhmiä, jotka haluavat kalenterin kautta tiedottaa työstään sidosryhmilleen), ja
 • tapahtuman järjestää tai järjestämisessä on mukana varsinaissuomalainen toimija ja sillä voidaan nähdä olevan maakunnassamme kiinnostusta.

Kumppanuusfoorumin tapahtumakalenteri ei siis ole oikea paikka projektien tai organisaatioiden sisäisille kokouksille, jäsenyyttä vaativille tilaisuuksille tai tapahtumille, joiden aiheteemaa ei löydy verkostoistamme.

Tapahtumakalenterin käyttö on helppoa!

Tapahtumakalenterin löydät Kumppanuusfoorumin ylävalikosta tai osoitteesta www.kumppanuusfoorumi.fi/tapahtumat, ja saman sivun kautta voit ehdottaa tapahtumaa kalenteriin helposti, ilman tunnuksia tai salasanoja.

Täyttäessäsi lomaketta huomioi nämä ohjeet:

 • kirjoita otsikkoon vain tapahtuman nimi – päivämäärä ja paikka näkyvät kalenterissa muutoin, eikä niitä tarvitse toistaa
 • lisää lyhyt kuvaus tapahtumasta (mitä ja kenelle), muista aina ilmoittaa myös lisätietojen antaja
 • voit lisätä tapahtumaan liittyvän kuvan, se ei kuitenkaan ole välttämätöntä (jos käytät kuvaa, varmista, että sinulla on oikeus sen käyttöön)
 • valitse tapahtumalle kategoria(t) (kategoriat vastaavat kumppanuusverkostojen teemoja)
 • valitse tapahtumalle avainsana(t) (avainsana kuvaa tapahtumaa tarkemmin)
 • valitse tapahtumapaikka – mikäli valikosta ei löydy sopivaa valmista vaihtoehtoa, luo uusi (valikko avautuu kun kirjoitat tapahtumapaikan nimen hakukenttään) – varmista aina ensin, ettei tietokannassa ole jo samaa paikkaa hiukan eri tavoin muotoiltuna
 • valitse järjestäjä (samat ohjeet kuin yllä)
 • voit lisätä vielä verkkosivun ja hinnan, jos tarpeen

Varsinais-Suomen liiton yhteyshenkilöt käyvät jätetyt ehdotukset läpi säännöllisesti, pyytävät tarvittaessa tarkennuksia ja julkaisevat tapahtumamerkinnät.

Tapahtumissa tavataan!

Lisätietoja tarvittaessa:
erikoissuunnittelija Salla-Maria Lauttamäki, p. 040 520 0761
etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi