Sinisen kasvun aamiaistilaisuus hanketoimijoille 6.2.2019 – Ilmoittautuminen nyt auki!

Alueellamme tapahtuu sinisen kasvun saralla paljon ja on tärkeää pohtia merellisten resurssiemme mahdollisimman järkevää ja kestävää hyödyntämistä. Haluammekin nyt koota sinisen kasvun alojen parissa työskenteleviä hanketoimijoita esittelemään työnsä tuloksia, jakamaan kokemuksiaan ja pohtimaan tulevaisuuden kuvioita. Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden tutustua oman alansa lisäksi tarkemmin myös muiden sinisen kasvun sektoreiden toimintaan ja mahdollisesti löytää jopa täysin uudenlaisia yhteistyömahdollisuuksia!

Aloitamme aamiaisella, minkä jälkeen kuullaan muun muassa Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin sinisen kasvun toimijoille tarjoamista mahdollisuuksista sekä Plan4Blue-hankkeessa juuri valmistuneista laaja-alaisista sinisen kasvun tulevaisuudennäkymiä valottavista skenaarioista. Näiden evästysten jälkeen on varattu reilusti aikaa sekä ohjatulle että vapaamuotoisellekin keskustelulle.

Tilaisuus on suunnattu etenkin hankkeiden parissa työskenteleville, mutta on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tarkempi ohjelma ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.
Kutsulinkkiä saa mielellään jakaa eteenpäin! https://www.lyyti.fi/reg/sininenaamiainen

Tilaisuuden järjestävät Smart Blue Regions -hanke ja Varsinais-Suomen liitto.

Tervetuloa aamiaiselle sinisten teemojen äärelle!

Paikka: Radisson Blue Marina Palace
Aika: 9.00-11.30, keskiviikko 6.2.2019

Lisätiedot
Otto Lappalainen
projektisuunnittelija
Smart Blue Regions -hanke | Varsinais-Suomen liitto
040 182 9663 | otto.lappalainen@varsinais-suomi.fi