Matkailuhommiin -tapahtuma on jälleen täällä 27.2.2019

Kevät keikkuen tulevi ja sen jälkeen kesä! Matkailu -ja ravitsemusala herää työntäyteiseen kesäsesonkiin mutta mistä työntekijät?

Varsinais-Suomen TE-toimisto järjestää yhdessä yhteistyökumppanien kanssa matkailu- ja ravitsemusalan MATKAILUHOMMIIN!-tapahtuman.

Tapahtuma koostuu aamupäivän asiantuntijaseminaarista sekä iltapäivän rekrytointitapahtumasta. Ohessa seminaarin ohjelma sekä tiedot rekrytointitapahtumasta.

Paikka: Kokouskeskus Mauno, ElectroCity, Tykistökatu 6, 20520 Turku

Seminaari Presidentti-auditoriossa klo 9-12

Aamukahvi 8.30 alkaen

  • 9.00 Tilaisuuden avaus Anne-Marget Hellén, matkailujohtaja, Visit Turku / Turun kaupunki: Ajankohtaista matkailusta
  • 9.45 Turku Business Region, Petra Niskanen ja Ira Lahovuo: Varsinais-Suomen matkailu kasvuun – eväitä digitaalisista kanavista

Tauko

  • 11.00 V-S TE-toimisto, asiantuntija Anne Lautsamo: Tukea rekrytointiin – palkkatuki ja työllistämispalkkio
  • 11.30 V-S TE-toimisto, EURES-asiantuntija Tuula Matikainen: Työvoimaa Euroopasta? EURES – rekrytointi- ja koulutuspalvelut apuna

Ilmoittaudu seminaariin tästä

Rekrytointitapahtuma klo 13-16

  • Matkailu- ja ravitsemusalan yhteisessä rekrytointitapahtumassa on 20 ensimmäiselle ilmoittautuneelle varattu esittely-/rekrypiste työnhakijoiden tapaamista varten  .
  • Tapahtumaa on porrastettu niin, että alan opiskelijat tulevat klo 13 alkaen ja muut työnhakijat klo 14 alkaen. Luvassa on reipasta rekrytointipöhinää.
  • Rekrytointitapahtumassa on myös mahdollisuus pitää puheenvuoro esiintymislavalla ja kertoa yrityksen toiminnasta sekä avoinna olevista työpaikoista.

Ilmoittaudu rekrytapahtumaan tästä

Voitte osallistua ilmoittautumalla joko seminaariin tai rekrytointitapahtumaan tai molempiin. Saatte tarkemmat saapumisohjeet ilmoittautumisen jälkeen.

HUOM! Rekrytointipistettä pääsee rakentamaan joko klo 8-9 tai klo 12 niin, että piste on valmiina klo 13.

Tervetuloa!

Terveisin
Varsinais-Suomen TE-toimisto, työnantaja- ja yrityspalvelut