HacktheRoadmap 20.5.2019

Varsinais-Suomen yritykset tarvitsevat osaavaa työvoimaa ja oppilaitoksissa opiskelijat sujuvia siirtymiä työelämään. Jotta yritysten tarpeisiin pystytään vastaamaan, tulisi ne tuntea mahdollisimman hyvin nyt ja tulevaisuudessa. Työelämän, oppilaitosten ja muiden ohjaustahojen entistä tiiviimmän yhteistyön takaamiseksi ja verkostoyhteistyön vahvistamiseksi Varsinais-Suomen koulutusjaosto on käynnistänyt Työelämään ohjauksen tiekarttatyön. Osana tiekarttatyötä on määritelty visiot siitä, mitä yhteistyöllä saadaan aikaan.

Työelämän, oppilaitosten ja muiden ohjaustahojen entistä tiiviimmän yhteistyön takaamiseksi ja verkostoyhteistyön vahvistamiseksi Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän koulutusjaoston yhteistyössä alueen eri toimijoiden kanssa työstämä  Työelämään ohjauksen tiekartta 2025+ on Hackathonin taustalla.  Tiekarttaan kirjatut visiot ovat:

1) Työelämä saa tarvitsemaansa osaamista tiiviillä yhteistyöllä

2) Työelämään ohjauksen asiakasprosessi on hallittu ja laadukas sekä katkeamaton alusta loppuun

3) Työelämä ja koulutuksen järjestäjät toteuttavat ennakoidusti tarvelähtöistä koulutusta. Osaaminen vastaa sekä nykyisen että tulevaisuuden työelämän tarpeita.

HacktheRoadmap -hackathon kutsuu verkoston toimijat koolle ja tarjoaa ajan ja paikan ideoinnille ja konkreettisten toteutusehdotusten luonnostelulle tavoitteisiin pääsemiseksi. Tavoitteet on palasteltu pienemmiksi tehtävänannoiksi neljään teemaan, joista jokainen osallistuja voi valita mieluisimman päivän aikana työstettäväksi.

Toivomme kaikkien osallistujien sitoutuvan osallistumaan koko päivään, tuotosten esittelyyn asti. Ilmoittauduthan vain, jos pystyt olemaan tapahtumassa mukana koko päivän. Hackathon sisältää koko päivän tarjoilut aamupalasta kevyeen päivälliseen.

Tilaisuus järjestetään maanantaina 20.5.2019 klo 8.15 – 18 Piikkiössä Kavalton tilalla , Kavaltontie 11.

Liitteenä olevasta kutsusta ilmenevät tarkemmin tilaisuudessa ratkottavat teemat.  Toivomme kaikkien osallistujien sitoutuvan osallistumaan koko päivään klo 18.00 asti. Tilaisuudessa tarjotaan aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi ja iltapala. Tilaisuuden tarkempi ohjelma ja ryhmäjako toimitetaan ilmoittautuneille n. viikkoa ennen tilaisuutta.

Tervetuloa!

FEMMA -välityömarkkinoiden vaikuttavuuden kehittäminen Varsinais-Suomessa -hanke.

Yhteistyössä Varsinais-Suomen liitto ja kumppanuusfoorumi

Ilmoittaudu tästä 

Hack the Roadmap kutsu

 

Kuva: Pixabay, ilmaiset kuvat